top of page

Dimitri Kindynis

violoncel i viola da gamba


Nascut a Papetee (Tahití) Dimitri Kindynis comença amb el violoncel en la seva ciutat natal, després d'haver-se iniciat en la música amb el piano. A la finalització dels seus estudis en els conservatoris de Paris, col·labora amb nombroses orquestres com l'Orchestre Phillarmonique de Ràdio France, l'Orchestre des Regions Européenes, abans d'entrar a formar part de la Tòquio Symphony Orchistra el 2007.
Ha realitzat nombrosos concerts que l'han portat a les Amèriques (EUA, Mèxic, Perú, Colòmbia, Xile) i al Pacífic (Nova Zelanda, Tahití, Hawaii).
La importància de compartir i transmetre a través de l'ensenyament també ho va fer traslladar-se a Palestina el 2011, on va ser professor de violoncel i contrabaix.
Quan va tornar a Europa s'especialitza en la interpretació d'instruments històrics, violoncel, basse de violon i viola de gamba. Graduat de viola de gamba en Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC, Barcelona), perfecciona els seus coneixements sobre aquests instruments i els diferents estils interpretatius dedicant-se a recerca històrica i concerts. Actualment resideix a Barcelona i col·labora amb diversos ensembles de música antiga, tant locals com internacionals.

bottom of page